Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
На мъж му се налага да доказва, че е жив, след като бившата му поръча надгробна плоча (снимки)
На мъж му се налага да доказва, че е жив, след като бившата му поръча надгробна плоча (снимки)
По света
01-22-20
добавено
5143
прегледа

75-годишният пенсиониран заварчик Алън Хател се опитва да докаже, че е жив, след като бившата му жена сложи нагробна плоча с неговото име. "Хората мислят, че съм мъртъв. От месеци приятелите не ми звънят. Бях много объркан какво става, но накрая видях собствения си надгробен камък", разказа мъжът от Шотландия, цитиран от Daily Mail.

 

 

ЖЕНА "ОЖИВЯ" ПО ВРЕМЕ НА ОПЕЛОТО СИ (ВИДЕО)

 

 

 

 

Надгробната плоча била поставена в гробищния парк "Newmonthill" във Форфар без негово знание. Той твърди, че бившата му съпруга, с която са разделени вече 26 години, е купила парцела и е поставила плочата с намерението двамата да бъдат погребани един ден заедно. На черния мрамор са изписани имената на двамата.

 

 

 

 

"Да разбереш, че имаш надгробен камък, докато си все още жив, не е нещо, което се случва всеки ден. Никога не съм казвал, че искам да бъда погребан заедно с бившата ми съпруга", коментира още Хател. Той уточни, че двамата са се разделили отдавна, но между тях няма враждебност.

 

 

Сега мъжът се опитва да поправки грешката. изпратил е молба до гробищния парк да заличи имената си от плочата и да уведоми хората и приятелите си, че е жив.

 

 

Източник: Daily Mail