Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
На ревизия за магазин, който не притежаваш – 2 част
На ревизия за магазин, който не притежаваш – 2 част
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
12-19-18
добавено
23047
прегледа

Вчера ви показахме наша зрителка, която ни разказа как е станала жертва на измама с лични данни, заради която е на данъчна ревизия. С нейното име са продавани дрехи през онлайн магазин „ЧИК ШОП“ и изпращани на клиентите с наложен платеж чрез офис на куриерска фирма в град Варна.

 

 

 

Случаят е доста заплетен, но следите водят към едно име, което се набива на очи – това на брокера Таньо Марковски, който е свързан с продажба на жилище на потърпевшата преди години. Освен това, в регистъра той се явява като лицето, едноличен собственик на фирмата „ЧИК БЪЛГАРИЯ“.

 

 

Нашата репортерка Виктория Симеонова реши да посети брокера в неговия офис и да потърси коментар как и защо неговото име и това на съпругата му попадат в схемата с онлайн търговия с фалшиви лични данни и неплатени данъци.

 

 

Таньо Марковски твърди, че неговото семейство е ощетено и е станало жертва на измама, която в момента се разследва и истината предстои да излезе наяве.

 

 

Досъдебното производство е в ход, а ние ще продължим да следим случая внимателно.