Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Недовършен ремонт на "Топлофикация" блокира жена с увреждане за три месеца в дома ѝ
Недовършен ремонт на "Топлофикация" блокира жена с увреждане за три месеца в дома ѝ
06-13-19
добавено
571
прегледа

Недовършен ремонт на "Топлофикация София" блокира жена с увреждане в дома й за цели три месеца, пише Dnes.bg.

 

 

 


Разбит тротоар и чакъл след ремонт пред бл. 266 в столичния кв. "Гео Милев" направили невъзможно излизането на Нели Събева от входа. Жената няколко пъти подавала сигнал в "Топлофикация", както и в община "Слатина".

 

 

ТОПЛОФИКАЦИЯ ОСЪДИ ДВА ПЪТИ ЖЕНА ЗАРАДИ АБОНАТНИЯ НОМЕР НА СЪСЕДИТЕ

 

 

От дружеството обаче ѝ обяснили, че не могат да възстановят настилката пред блока преди да слегне чакъла. Домоуправителят Стоян Коленцов също подавал на няколко пъти сигнал в "Топлофикация", но получавал нееднократно същия отговор.

 


ГЛОБИХА "ТОПЛОФИКАЦИЯ" С 10 000 ЛВ. ЗАРАДИ ГРЕШНА ФАКТУРА

 

 


 

 

После от дружеството казали, че договорът с фирмата, която осъществява ремонтите, бил изтекъл и трябвало да мине конкурсът за избор на нов изпълнител.

 

 

МОМИЧЕ ОСЪДЕНО НАСЛЕДСТВЕНО ЗАРАДИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ТОПЛОФИКАЦИЯ

 


От общината уточниха, че срокът за възстановяване на трасето е две седмици. Тъй като той е нарушен, следва процедура по налагане на административно наказание и глоба. За юридически лица тя е в размер на от 1000 до 5000 лв.

 

 

Източник: Dnes.bg