<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=69739" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Протестиращи...

Немската телевизия ZDF: България е най-корумпираната страна в ЕС (видео)

23 Юли 2020
0 71034

Една от най-големите немски телевизии ZDF представи в своята новинарска емисия срещата на върха, която се проведе в Брюксел. Акцент в материала е участието на министър-председателя Бойко Борисов в тази среща.

Брюксел с критика към Борисов… че не носи правилно маската си (снимки)

Репортажът започва със снимка, на която канцлерът Ангела Меркел прави забележка на Борисов за начина, по който носи маската си. След това от медията разкриват опасения, че бюджетът на Европейския съюз ще се изразходва правилно в България, която се тресе от протести с искания за оставка на правителството. Подчертан е фактът, че страната ни е най-корумпираната държава в Европейския съюз.

Брюксел с критика към Борисов… че не носи правилно маската си (снимки)

В материала са включени видеоклипове от протестите край сараите на Ахмед Доган и в центъра на София. Представени са исканията на протестиращите за оставка, нови изобри и край на мафията и олигархичното влияние в управлението.

Припомняме, че България ще получи 29 милиарда евро от Европейския съюз през следващите 7 години. По-голямата част от тези средства са кредити и грантове, обвързани с начина, по който се прилагат законите в страната.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Emanuel Exen

    24 Юли 2020

    Просто прекрасно! 😃 Дано повече от тях разберат за какво става на въпрос!

Реакции