Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Неочакван обрат в делото срещу Иванчева: обвиненият за посредник за подкупа се отрече от показанията си!
Неочакван обрат в делото срещу Иванчева: обвиненият за посредник за подкупа се отрече от показанията си!
04-09-19
добавено
3742
прегледа

Соченият за посредник при предаването на подкупа Петко Дюлгеров се отказа от показанията си по делото срещу Десислава Иванчева, съобщи Dir.bg

 

Дюлгеров се отрече пред съда от признанието си, че той е човекът, предал парите за подкуп от строителния предприемач Александър Ваклин на бившата кметица на "Младост".

 

Твърде вероятно е този неочакван обрат да промени хода на процеса, който вървеше към своя край. По-късно днес се очакват пледоариите на обвинението и защитата.

 

ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ЯСНО КОЙ Е ПИСАЛ В ТЕФТЕРА НА ДЕСИСЛАВА ИВАНЧЕВА (ВИДЕО)

 

Иванчева, заместничката й Биляна Петрова и бившият зам.-кмет Дюлгеров бяха арестувани през април 2018 година по обвинения за 70 000 евро подкуп, който взели от бизнесмена, за да придвижат документите му за строеж. Прокуратурата твърди, че парите са били само транш от поискани общо 250 000 евро рушвет.

 

Източник: Dir.bg.