<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=99164" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Матрицата 4" ...

Нео и Тринити се срещат и не се познават в първия трейлър към “Матрицата 4” (видео)

10 Септември 2021
0 866

Киану Рийвс (Нео) и Кери-Ан Мос (Тринити) се завръщат в първия трейлър на четвъртата част от култовия фантастичен филмов франчайз на “Уорнър Брос” “Матрицата”, озаглавена Resurrections (Възкресения), пише  Variety.

Първата среща на зрителите с Киану Рийвс го представя не в образа му на Нео, а на Томас Андерсън от “симулацията” на нормалния живот – човек, който си дава сметка, че реалността не е това, което се опитват да му внушат. Тринити (Кери-Ан Мос) се среща с него сякаш по случайност, а само интуицията му подсказва, че двамата се познават от друга “вселена”. 

Нео и Тринити се срещат и не се познават в първия трейлър към &#8220;Матрицата 4&#8221; (видео)

“Сънувам неща, които не са просто сънища”, казва зависимият от сините хапчета герой на Риивс. “Луд ли съм?”, на който въпрос терапевтът отговаря: “Не използваме тази дума тук.”

Меланхоличният Нео по-късно попада на Тринити в кафене и протягайки ръка към бившата си любима чува срязващия въпрос: “Срещали ли сме се?”

Нео и Тринити се срещат и не се познават в първия трейлър към &#8220;Матрицата 4&#8221; (видео)

Триминутното видео, озвучено доста подходящо с песента “White Rabbit” на Jefferson Airplane, показва “второто пришествие” на Нео. Тук са и новите лица на филма – Яхия Абдул-Матийн, Джесика Хенуик, Приянка Чопра, Джонатан Гроф, Нийл Патрик Харис, и др. 

Нео и Тринити се срещат и не се познават в първия трейлър към &#8220;Матрицата 4&#8221; (видео)

Лана Уашовски режисира четвъртата част на “Матрицата” по съвместния ѝ сценарий с Дейвид Мичъл и Александър Хемън. Сестрите Лана и Лили създадоха суперуспешния франчайз “Матрицата” и завършиха предните три част в режисьорско-сценарен тандем.

Премиерата на филма е планирана за 22 декември. 

Източник: Variety

Видео: HBO Max

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции