<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=75465" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте разказ...

Непълнолетен рита брутално възрастен човек за забавление във Видин (видео)

13 Октомври 2020
0 14852

Скандално видео показва непредизвиканата брутална агресия на младо момче към възрастен и беззащитен човек късно вечерта на централна улица във Видин.

Видеото е публикувано в понеделник вечерта във Facebook групата “Забелязано във Видин” с пост: “Коментирайте!”

Бруталната сцена веднага възбуди негодуванието на хората, които обсъждаха и препубликуваха видеото. От коментарите става ясно, че жертвата е бездомен мъж от града, а по сведения на нападателя двамата са имали и предишни спречквания.

Според част от коментарите в интернет става въпрос за непълнолетно момче – на не повече от 16 години. Възмущението срещу постъпката му е огромно, като само за няколко часа след качването на клипа коментарите са стотици.

Грозната сцена се набива на очи още повече с вероломството на нападателя, който издебва жертвата си в гръб и го поваля със силен ритник отзад. От удара старият човек се строполява като покосен на плочките, докато агресорът необезпокояван се измъква пред обектива на камерата, която документира злодеянието за гордост и кликове на автора и неговия главен актьор.

От коментарите не става ясно името на извършителя, но хората в групата се надяват той да бъде идентифициран и наказан за постъпката си.

Апелираме към вас ако познавате лицето от записа да съдействате за разкриването му!

Видео: FB/Tedi Ivanova

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции