Следва: Куп админист...

Несериозно: Строителят на Северната тангента отговаря на всички въпроси с една фраза

16 Март 2016
46 9604

Наскоро Ви показахме как две години преди началото на строителните работи по Северната тангента в София фирма инвестира половин милион, закупувайки терен до трасето на самата тангента. По една голяма случайност след започване на строителните работи, същата фирма предоставя инертни материали от закупения терен. Дани Йорданов се срещна с представител на консорциума, изпълнител на строежа, както и със строителния надзор.

 

От сторителния надзор признават, че има проблеми по строежа, но са категорични, че материалът е качествен. Представителят на консорциума изпълнител на строежа на Северната тангента Петър Стефанов пък е научил една фраза и отговаря с нея на всички наши въпроси. 

 

Припомняме, че Северната тангента струва на държавата и на европейските данъкоплатци над 234 милиона милиона лева. Когато става дума за такива колосални средства, всичко трябва да е прозрачно и ясно.

 

Отговорите на господин Стефанов обаче бяха всичко друго, само не и ясни. Призоваваме прокуратурата да вземе отношение по този случай и да попълни пропуските в отговорите на господин Стефанов.

 

НЕЗАКОННА КАРИЕРА В ОСНОВАТА НА СТРОЕЖА НА СЕВЕРНАТА ТАНГЕНТА 

 

НЕЗАКОННАТА КАРИЕРА ОБЪРКВА ИНСТИТУЦИИТЕ 

 

ИНСТИТУЦИИТЕ ПОКРИВАТ ВСИЧКО ОКОЛО СЕВЕРНАТА ТАНГЕНТА 

 

СЛУЧАЙНОСТ ЗА НАД ПОЛОВИН МИЛИОН ПРИ СТРОЕЖА НА СЕВЕРНАТА ТАНГЕНТА

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции