<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41591" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Арестуваните...

Неуместни шеги на гърба на хората се пускат в джипа на Бойко Борисов (видео)

19 Октомври 2019
0 47761

На 15 октомври в официалната фейсбук страницата на Бойко Борисов е качено едночасово видео от посещението му в индустриалната зона на Шумен с министър Владислав Горанов и кмета на града Любомир Христов, който е и кандидатът на ГЕРБ за кмет на предстоящите избори. 

 

Впоследствие от него в социалните мрежи се разпространи кратък монтиран вариант, с два любопитни момента от настроението в джипката.

 

В единия колата спира и премиерът провежда кратък дружески разговор с двама работници край пътя. Накрая се здрависва с единия от тях, а щом тръгват, Любомир Христов прави следния коментар: "Тоз имаше физиономия на извънземен малко." В монтираното клипче не се вижда, но от оригиналното видео се разбира, че неуместната шега на кмета е оставена без реакция от Борисов и Горанов.

 

Следващият интересен щрих от обиколката е разговор между Христов и Горанов, в който настоящият и кандидат за бъдещ кмет на Шумен обяснява, че шефът на ВиК иска да дойде и да спре тока на местното ВиК. В отговор на това финансовият министър отбелязва: "Няма да спрат ВиК-то, но Иван Иванов може да се пързаля по ебонитова пръчка върху вълна, за да осигури нужното електродвижещо напрежение." Тази също недотам уместна шега на финансовия министър предизвиква одобрителен смях в премиера, който казва: "Това беше много хубаво!" (Не става съвсем ясно кой Иван Иванов се има предвид, може би депутатът от БСП Иван Иванов, който е правил запитвания в парламента за ВиК-Шумен.)

 

В оригиналната версия на видеото се чува и последващия коментар на кмета, който добавя: "Аз бих предложил на друго да се пързаля, ама…" А Борисов явно вече се усеща, че все пак ги снимат и оправя неловката ситуация: "Имаш предвид кънки." 

 

Оставяме на вас да прецените доколко уместни са шегите на гърба на различни хора, които се правят в джипа на премиера, като ние си правим извода, че за този, който записва и качва видеата на фейсбук-страницата на Бойко Борисов, няма никакъв проблем в тях, иначе най-малкото биха ги махнали от материала. 

 

Благодарим на тези, които се грижат да заснемат и публикуват видеата, за да видим наживо отношението на властта към хората. 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции