Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Неуспешно предложение за брак стана хит във Фейсбук (видео и снимки)
Неуспешно предложение за брак стана хит във Фейсбук (видео и снимки)
Вземи EMBED
Loading the video...
08-28-19
добавено
90727
прегледа

Видео с неуспешно предложение за брак стана хит във Фейсбук. Действието се развива в центъра на град Добрич.

 

 

Клипът показва как млад мъж, кръстен в коментарите под него като Стефчо, с букет рози в ръка и кутийка с пръстен застава на колене пред приятелката си и ѝ предлага брак. 

 

 

 

 

 

Обградена от родата на младежа, притисната от обектива на мобилен телефон, младата Велизара запазва хладнокръвие и му отказва тактично с думите: “Е, не мога, още не те познавам.” Все още с усмивка на лице, младият мъж пита: “Шегуваш ли се?”, на което Велизара отвръща с: “Ми не мога.”

 

 

 

В следващите няколко минути разбираме, че младата двойка е заедно отскоро, което е причината за отказа на момичето. 

 

 

 

 

“Ставай, ставай. Кажи “да”! Кажи “да”! Вие пак ще си ходите”, подвиква отстрани бъдещата свекърва. След няколко секунди гласът ѝ се чува отново, но този път с по-заплашителното: “Помисли хубаво, да не стане да ходим на свиждане”. Думите ѝ обаче не променят мнението на момичето, което се казва Велизара.

 

Източник: Фейбук