Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Нова брутална агресия в детска градина в Плевен, учителката ще бъде уволнена (видео)
Нова брутална агресия в детска градина в Плевен, учителката ще бъде уволнена (видео)
Вземи EMBED
Loading the video...
02-13-18
добавено
6846
прегледа

След ужасния случай на насилие в детска градина в Бургас, нов случай шокира обществото. Той идва от Целодневна детска градина 10 „Надежда” в Плевен. Във видеото се чуват крясъци, заплахи и обиди към децата в първа група.

 

 

"Ти къде се намираш, бе? Ти не разбра ли, че аз командвам тука? Тука каквото кажа, това ще правиш! Като не ти харесва има други градини в тоя град. Ама ти си направо ненормална ма” – това са само част от изразите към малките деца, които се чуват в записа.

 

 

Според информация от потребителя на записа се чува гласът на старши учител г-жа Гатева.

 

Човекът твърди, че срещу нея са подадени множество жалби през последните няколко години, които са завършили със становище, че „няма грубо отношение към децата”.

 

"Срещу въпросната госпожа има подадени жалби през последните няколко години/включително една месец октомври 2017/ всички са със становище, че няма грубо отношение към децата. Това е така може би, защото синът й е адвокат в гр. Плевен с много познанства в общината. По непотвърдена информация г-жа Гатева е с ТЕЛК! Хората с връзки в България могат години на ред да възпитават децата ни със заплахи, грубо отношение и обиди, да наречеш едно дете на 3г. НЕНОРМАЛНА пред други 20 деца е истинско унижение и накърняване на достойнството му", посочва възмутеният потребител, подал сигнала.

 

Междувременно стана ясно, че ще бъде отстранена от работа, съобщи за Би Ти Ви директорката на учебното заведение Даринка Стойчева.

 

"Такова поведение не съм очаквала, че мога да чуя", допълни още директорката. Общината започна проверка заради записа, която е установила, че той наистина е направен в детската градина и, че гласът е на учителката Стойка Гатева, която има 40-годишен стаж като педагог.