Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Нова награда на "Господари на ефира" - "Бялата лястовица"
Нова награда на "Господари на ефира" - "Бялата лястовица"
Бяла лястовица Вземи EMBED
Loading the video...
04-08-13
добавено
8997
прегледа

По случай 10-ия рожден ден на „Господари на ефира“, предаването учреди нова награда. „Бялата лястовица“ ще е за всички хора – популярни или не – които имат значими постижения или пък са дали добър пример в обществото или ежедневието ни.

Наградата бе обявена в Господарите в понеделник вечер. Продуцентът Джуди Халваджиян сподели, че е много доволен от учредяването на наградата „Бялата лястовица“, тъй като освен грешките в обществото, трябва по всякакъв начин да приветстваме и добрите дела. По този повод, всички, които имат предложения за носители на „Бялата лястовица“ – без значение дали това е популярна личност или пък съвсем обикновен човек, допринесъл с делата си за нещо добро - могат да сигнализират „Господари на ефира“.