Следва: 9 септември 194...

Новият български сериал “Пътят на честта” с премиера довечера по NOVA (видео)

09 Септември 2019
26 1872

За най-новия сериал “Пътят на честта”, който стартира тази вечер от 22 часа по Нова телевизия разказаха в предаването “Събуди се” сценаристът Милена Фучеджиева и актьорът Владимир Зомбори, пише Vesti.bg. Филмът е създаден в партньорство с екипа на „Глобал филмс“ с продуцент Магърдич Халваджиян, който пък представи новия телевизионен продукт в предаването “Здравей, България”.

 

 

https://www.vbox7.com/play:b1162fb9a5

 

 

“ПЪТЯТ НА ЧЕСТТА” – НОВ ХИТОВ СЕРИАЛ ТРЪГВА В ЕФИРА ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ (ВИДЕО)

 

“За мен е събитие всеки път, когато в ефира се появява нещо ново”, каза продуцентът на сериала. “Всяко ново нещо трябва да се уважава и да се гледа, защото не е лесно. Мисля, че това ще е една хубава история, която хората с удоволствие ще гледат.”

 

“Сериалът е създаден по идея на моята партньорка в писането Елена Иванова. Нейната баба идва в град София, сама, развела се, в онези времена, с пет деца и успява да се справи, въпреки огромните перипетии, с които се сблъсква. Когато Ели ми предложи тази история, аз видях в нея моята собствена житейска съдба. Защото подобно на нея, аз взех детето си и заминах съвсем сама за Лос Анджелис. Имах с какво да се идентифицирам, веднага знаех, че това което ще вложим в писането на този голям проект, защото това са 52 епизода в първи сезон, ние влагаме частица от душите ни, преживяни събития. Ролята на Силвия Петкова е на една млада жена, която няма път назад, и която заедно с детето си ще трябва да преодолее всички трудности в големия град – да се пребори и да не загуби честта си”, разказва Милена Фучеджиева.

 

“Телевизията ни гласува доверие, преценихме, че женската аудитория ще намери много неща в този сериал, близки до техния живот. Това е една история, в която непрекъснато има драма, обрати и интриги и подмолни ситуации, които те карат да поискаш да потъпчеш честта си. Но ти трябва да се бориш за нея. Маги Халваджиян също ни гласува доверие. Искам да благодаря и на сценарния екип, който в продължение на седем месеца писа неуморно, и на режисьорите. Екипът е фантастичен“, не крие сценаристката.

 

 

https://www.vbox7.com/play:af8690b25d

 

 

Зрителите познават актьора Владимир Зомбори от най-успешния уеб сериал “Следвай ме” във Vbox7. Както самият той споделя, големи изненади очакват зрителите на новия сериал.

 

“В “Пътят на честта” моят герой е съпругът на героинята на Силвия Петкова. Самият той има много допирни точки с мен. Това е човек, който много държи на семейството си и е като събирателен образ на младите хора, които не са от София. Той и семейството му са от Царево – и бих казал, че чрез неговия образ и семейство определено можем да усетим разликите във взаимоотношенията между хората в по-малкия град. Събитията се отключват чрез моя екранен пресонаж и оттам тръгва сюжетната линия на целия сериал”, разкрива Владимир Зомбори.

 

СИЛВИЯ ПЕТКОВА ЩЕ СЕ БОРИ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ В НОВИЯ СЕРИАЛ „ПЪТЯТ НА ЧЕСТТА“ (ВИДЕО)

 

“Доста теми от нашето злободневие са засегнати в “Пътят на честта”  – темата за бежанците, за опазването на културното наследство, за тийнейджърите, за самотния родител, за борбата с престъпността, а също и чисто човешките – любов, омраза, взаимоотношенията снаха-свекърва“, споделят Милена Фучеджиева и Владимир Зомбори и обещават на зрителите една вдъхновяваща история, която определено няма да ги остави безразлични.

 

Не пропускайте премиерния епизод на “Пътят на честта” на 9-ти септември от 22.00 ч. по NOVA.

 

 

Източник: Vesti.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции