Следва: Новият пост н...

Новият пост на Божков: Горанов не чете закони, които е гласувал

20 Юни 2020
0 1567

Според Васил Божков, финансовият министър Владислав Горанов не само не зачита, но и дори и не чете закони, които е гласувал, подписал и е длъжен да прилага.

Това пише в днешния пост във Фейсбук на бизнесмена, който се укрива в Дубай. Той зададе на министъра “въпроси, от които не можеш да бягаш” и показа някои важни членове от Закона за хазарта.

Горанов: Ако Божков има доказателства, да ги дава и да приключва този панаир (видео)

“Ето какво гласи цялата публикация:

Владислав Иванов Горанов не само не зачита, но и дори и не чете закони, които е гласувал, подписал и е длъжен да прилага. И ако глупостта и „услужливата памет“ са извинение, злоупотребата с власт и лъжите на член на управляващата #хунта са престъпление. Рано или късно се носи отговорност. И въпроси, от чиито отговори не можеш да бягаш.

Ето моите:

1. Ако „в нито един момент законът не е допускал подобно прилагане“, то тогава защо одобрената лично от него декларация за дължими такси предлага две графи за облагане – с 15% върху залозите и за 20% върху получените комисионни?

2. Ако „20% върху комисионната“ е само за покер турнирите – защо в същата одобрена от него декларация, опцията за „покер турнир“ изобщо не съществува?

3. Пред кого отговаря ДКХ и кой е отговорен за ежемесечно одобряваните декларации?

4. Всеки месец ДКХ одобрява подадените декларации за дължими такси и всяка година Владислав Горанов прави одит на комисията – как би могло да е „незаконно“ ежемесечно одобрявано таксуване?

Знам отговорите на тези въпроси. Ето ви и доказателствата за тях:
#БъдетеСмели

Владислав Иванов Горанов не само не зачита, но и дори и не чете закони, които е гласувал, подписал и е длъжен да…

Публикувахте от Васил Божков в Петък, 19 юни 2020 г.

Васил Божков пусна банкови извлечения на суми, които твърди, че е предал на Бойко Борисов и Владислав Горанов

Миналата седмица Васил Божков пусна банкови извлечения на суми, които твърди, че е предал на Бойко Борисов и Владислав Горанов.

От няколко седмици той споделя компромати срещу властта сутрин в социалната мрежа. Той дори обяви, че се готви за политически проект в България.

Източник: Фейсбук – Васил Божков

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции