Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Нови 16 пакета кокаин изплуваха на плаж Болата до нос Калиакра (видео)
Нови 16 пакета кокаин изплуваха на плаж Болата до нос Калиакра (видео)
Вземи EMBED
Loading the video...
04-17-19
добавено
15014
прегледа

Окръжната прокуратура в Добрич съобщи за пореден сак с 16 пакета с кокаин, изплувал в морето пред плажа "Болата" на Калиакра, предаде Dir.bg

 

МВР СЪВЕТВА: АКО СТЕ НА МОРЕТО И ВИДИТЕ КОКАИН, НЕ ПОЛЗВАЙТЕ

 

При обход на района вчера  около 17 часа, катер на Граничната полиция е забелязал спасителна жилетка, към която е бил привързан сакът. Всеки от пакетите е с тегло от 1100 грама. 

 

МОРЕТО КРАЙ ШАБЛА ИЗХВЪРЛИ ЧУВАЛИ СЪС 170 КГ КОКАИН

 

Намереният наркотик е реагирал на кокаин на полевия тест. Назначени са експертизи, които трябва да установят дали изплувалият сак с кокаин край нос Калиакра е подобен на пакетите с кокаин, които бяха намерени край Тюленово и "Слънчев ден" край Варна.

 

В САКЪТ С ДРОГА, ИЗПЛУВАЛ КРАЙ "СЛЪНЧЕВ ДЕН", ИМА 25 КГ КОКАИН (СНИМКИ И ВИДЕО)

 

Количеството кокаин край Тюленово бе 170 кг, а край Варна - 25,430 кг, като високорисковото наркотично вещество е с изключителна чистота. Действията по разследването продължават под надзора на Окръжната прокуратура в Добрич. Образувано е досъдебно производство за контрабанда на наркотици в особено големи размери, представляваща особено тежък случай.

 

СЛЕД ИЗПЛУВАЛИЯ КОКАИН - БУМ НА "СПОРТУВАЩИ" ТУРИСТИ КРАЙ ШАБЛА (ВИДЕО)

 

Източник: Dir.bg