Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Нов въоръжен грабеж в София, маскиран обра магазин (снимки)
Нов въоръжен грабеж в София, маскиран обра магазин (снимки)
У нас
02-13-20
добавено
1470
прегледа

Нов въоръжен грабеж e станал в София, този път в магазин е станал в столичния квартал "Изток", съобщи БНР.

 

 

 

 

Маскиран мъж влязъл в денонощен магазин с пистолет. Заплашил персонала и взел оборота. След това е избягал. Полицията го издирва. Не се съобщава колко пари са били откраднати.

 

 

 

 

ПОРЕДЕН ВЪОРЪЖЕН ОБИР НА БАНКА В СОФИЯ (СНИМКИ)

 

 

В сряда маскиран мъж заплаши с пистолет персонала на банков клон в търговски център на булевард "Цар Борис III" в София. Той успя да открадне 11 000 лева. В понеделник също имаше банков обир - на бул. "Мадрид" в София, при който нападателят задигна около 15 000 лева. 

 

 

МАСКИРАН МЪЖ ОБРА БАНКА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН (СНИМКИ)

 

 

Разследващите съобщиха, че между двата обира в столицата извършени в понеделник и сряда няма пряка връзка. В сряда вечерта въоражен обир беше извършен и във Враца. Двама маскирани ограбиха клон на разплащателна фирма в ж.к. "Дъбника". Нападатели заплашили касиерките с ножове и отмъкнали между 4000 и 5000 лева.

 

 

Източник: БНР

Снимки: BulFoto