Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Нов дилър на шофьорски книжки
Нов дилър на шофьорски книжки
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
05-14-18
добавено
12802
прегледа

Скъпи приятели, ще ви запознаем с поредния сигнал за фалшифициране на различни документи. Имате нужда от документ? За нашата героиня няма невъзможни неща. Тя ще ви съдейства, ако ви трябва диплома за висше образование, както и шофьорска книжка. Искате преждевременно пенсиониране, тя ще ви осигури стаж.

 

 

Решихме да я потърсим за изготвянето на шофьорска книжка. Марияна ни посреща в дома си. Казва, че ще ни извади книжка за по-малко от месец само срещу 3500 лева. Ще ни направи и отстъпка, ако и доведем още хора.

 

Оказа се, че въпросната жена е бивш държавен служител. Работила е към Министерство на земеделието и Национална служба по зърното.

 

Измамничката твърди, че не прави фалшификати, а документите, които издава са истински и се правят от съответните институции.