<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40864" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Сребро за анс...

Няма информация за пострадали българи при земетресението в Албания

22 Септември 2019
0 4544

Няма данни за пострадали български граждани при земетресението в Република Албания с магнитуд 5.8 по Рихтер, регистрирано вчера, и последвалия го вторичен трус. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на външните работи.

 

 

""

 

 

105 ДУШИ СА РАНЕНИ СЛЕД ДВА СИЛНИ ЗЕМНИ ТРУСА В АЛБАНИЯ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

В посолството на Република България в Албания не са постъпвали сигнали за пострадали български граждани, както и за търсещи помощ. Веднага след земетресението е създадена организация за приемане на сигнали за пострадали граждани, на които да им бъде оказана помощ.

 

 

""

 

 

Не се съобщава за жертви след земетресението, което е нанесло материални щети. Около 100 души са потърсили спешна медицинска помощ в болници, основно в градовете Тирана и Дурас.  Във видеото можете да видите кадри от силните трусове. 

 

 

""

 

През нощта са били организирани 6 кризисни центрове в Тирана за оказване на лекарска помощ. Посолството на Република България в Тирана препоръчва на българските граждани, пребиваващи и пътуващи в страната, да бъдат предпазливи и да се осведомят подробно за актуалната обстановка. 

 

 

Източник: Министерство на външните работи

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции