Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Общински паяк с превишена скорост в града, до училище и пред патрулка
Общински паяк с превишена скорост в града, до училище и пред патрулка
Пътни нарушения Вземи EMBED
Loading the video...
10-09-15
добавено
12707
прегледа

Скъпи приятели, наш зрител ни изпрати любопитно видео от Кюстендил. Той е заснел общинския паяк в нарушение. Скоростта, с която той се движи в населеното място, е 80 км/ч почти през цялото време. Ето какво ни пише човекът, който подава сигнала:

 

"Ето ви едно видео, в което общинският паяк в Кюстендил нарушава ограничението за скороста до едно от среднообразователните училища пред зоркия поглед на пътна полиция КАТ по време на тяхно дежурство. Това е обичайна практика на общинския ни паяк, който сякаш като качи кола е победител във война. Лично аз подавам няколко пъти сигнал на 112, че във въпросния участък въпросният паяк нарушава закона, но никой не ми обръща внимание."

 

САМО ЦАРЯТ НА ПАРКИНГА МОЖЕ ДА ПАРКИРА НА 2 МЕСТА ЗА ИНВАЛИДИ

ИЗМАЙСТОРИХА СПОСОБ ЗА ПАРКИРАНЕ НА ТРОТОАР

 

Gospodari.com ще се свърже с Общината за коментар и ще предостави видеото на компетентните органи. 

 

Ако вие имате авторски снимки и видеа, не се колебайте да ги споделите с нас през платформата ни Вие ги хващате, ние ги пускаме.