Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Обявиха ден за траур в Камено, откъдето са три от жертвите на наводненията в бургаско (видео)
Обявиха ден за траур в Камено, откъдето са три от жертвите на наводненията в бургаско (видео)
Нередности Вземи EMBED
Loading the video...
10-25-17
добавено
3757
прегледа

26 октомври ще бъде ден за траур в община Камено, където до този момент в невиждания порой загинаха трима възрастни, а пенсионерка се издирва и най-вероятно също е намерила смъртта си във водния ад.

 

Със заповед на кмета Желю Вардунски се забранява провеждането на увеселителни мероприятия, тържества и весели ритуали за периода от 8 до 24 часа на този ден. При невъзможност за отмяната им, мероприятията да започват с едноминутно мълчание, се казва в заповедта. На територията на общината националните и общинските знамена ще бъдат спуснати наполовина.

 

КРИТИЧНО ОСТАВА ПОЛОЖЕНИЕТО В БУРГАС, ВИЖТЕ СТРАХОВИТИ КАДРИ ОТ ВОДНИЯ АД, ЗАСНЕТИ С ХЕЛИКОПТЕР (ВИДЕО)

 

По последни данни загиналите в пороите са 4 души. Издирва се пенсионерка от село Черни връх, който рано сутринта днес е успяла да позвъни на тел.112 за помощ. Минути след това обаче ударната вълна на придошлата вода помела възрастната жена и съборила къщата. Вътре останал болният й мъж, но той е спасен и откаран в болница. Междувременно стана ясно, че към Бургас в момента пътуват министрите на МВР, земеделието и транспорта. Те ще огледат щетите в най-засегнатите райони