Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Огромна анаконда убива крокодил в драматична битка на живот и смърт (видео)
Огромна анаконда убива крокодил в драматична битка на живот и смърт (видео)
Вземи EMBED
Loading the video...
09-10-19
добавено
6493
прегледа

Ужасяващо видео показва епичната битка на живот и смърт между анаконда с дължина 29 фута (около 9 метра) и кайман, пише ladbible.com.

 


И двата вида живеят в блатистите тропически влажни зони в Пантанал, Бразилия. Кайманите могат да нараснат до над осем фута, така че този тук явно е още млад. Анакондите са средно 15 фута, така че змията от видеото определено е по-голяма от стандартната.

 

И както можете да видите - когато се срещнат, не се случва нищо добро.

 


Вижда се как огромната змия се увива около крокодила, за да го задуши и се опитва да го завлече надолу под водата. Кадрите са заснети от фогографа Кевин Дули, който споделя, че никога преди не е виждал подобно нещо.

 

 

По неговите думи, анакондата счупила всички крака на каймана, докато го задушавала. В един момент отпуснала хватката си и крокодилът я ухапал. Тя обаче успяла да избяга.

 

 

В крайна сметка кайманът е умрял, според фотографа.

 

 

Източник: ladbible.com