Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Озъбено куче приветства минувачите от входната врата на дома си (видео и снимки)
Озъбено куче приветства минувачите от входната врата на дома си (видео и снимки)
ЗооГосподари Вземи EMBED
Loading the video...
11-14-19
добавено
2122
прегледа

Куче изразява по странен начин желанието си да влезе или излезе от къщи, разказват ни от сйта The Dodo

 

Кучето Едисто дошло при стопаните си преди една година, но на тях не им отнело много време да узнаят колко щуро и смешно куче са си взели.

 

 

 

 

Преди месец, Едисто развил може би най-шантавия си навик до момента – да долепва муцуната си до стъклото на външната врата в причудливи озъбени гримаси. И го прави вече всеки път, щом поиска да влезе или излезе от дома. В тези моменти е малко страшен и някои познати на семейството го оприличили на Джак Никълсън от филма „Сиянието”.

 

 

 

 

На близките на Едисто неговото хоби им се видяло много подходящо за Хелоуин. Така на празника, докато приветствали децата с лакомство или изненада отпред на верандата си, Едисто стоял самотен, затворен вътре. Тогава му хрумнало да поиска от стопаните си да го пуснат при тях и, естествено, го направил със специфичния си жест. Децата се уплашили като раздвижил озъбената си муцуна от стъклото и трябвало стопаните да обясняват какво чудовище са поставили там. 

 

 

 

 

Разбира се, децата много скоро се усетили, че Едисто изобщо не е страшен – а само е взел твърде присърце духа на Хелуин.

 

 

НАЙ-СТРЯСКАЩИТЕ НОМЕРА ЗА ХЕЛОУИН, КОИТО МОГАТ ДА ИЗПЛАШАТ ВСЕКИ

 

 

 

Източник: The Dodo