<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=97655" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ново опасно з...

Опасна мода: Деца лягат върху пешеходни пътеки в Горна Оряховица (видео)

27 Август 2021
0 1083

Нова опасна мода сред тийнейджъри. Деца лягат по пешеходни пътеки пред автомобили, като част от предизвикателство, тръгнало в социалните мрежи, предава NOVA. За такъв случай алармираха жители на Горна Оряховица и полицията в града.

Историята с децата, които лягат на пешеходна пътека, се е разиграла в оживен квартал. Случило се е в понеделник, около 19:00 часа.

Шестгодишно се бори за живота си в “Пирогов”, след като поглъща магнитни топчета заради TikTok предизвикателство (видео)

Интернет предизвикателството е танц на пешеходна пътека, докато автомобилите чакат. Клиповете не са правени в България, но то вече достигна и до децата у нас. В началото на седмицата Ирина Донева от Горна Оряховица става свидетел на подобна сцена.

„Видях, че две деца от група, 12-13-годишни, се засилиха към колата да бягат. Видях на огледалото за обратно виждане, че едното дете легна на пътеката. В първия момент си помислих, че падна, но до него легна и второто дете. Всичко стана за секунди и след това се върнаха на тротоара”, обясни Донева.

„Ръководството на районното управление е запознато със случая и се работи”, обясни Галин Георгиев, началник сектор „Пътна полиция”. Той обясни, че на всички служители на районното управление е наредено при установяване на подобни случаи да бъде уведомена дежурната оперативната част и инспектор детска педагогическа. 

Източник и видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции