Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Опасна шахта „дебне“ в ремонтиран преди 2 години подлез на бул. „България“
Опасна шахта „дебне“ в ремонтиран преди 2 години подлез на бул. „България“
08-14-19
добавено
1095
прегледа

За опасна шахта с ръждясали и изгнили решетки в подлеза на бул. „България“ при площад „Ручей“ сигнализират граждани в социалните мрежи.

 

 

Подлезът е бил ремонтиран преди 2 години, но некачествените „ламаринени“ решетки взели поредната си жертва. Жена пропаднала в шахтата и порязала крака си, разказва Виктор Волокин във фейсбук групата „Забелязано в София“.

 

 

 

 

„Поредният случай на нехайство от Столична Община. Кракът на тази възрастна женица е "на кайма", заклещен в ръждиви изгнили решетки на "ремонтирания" преди 2 години подлез на бул. България. Това е третият случай на нарязан човек, на който аз съм бил свидетел. Подавали сме многократно сигнали и както е видно от случката днес, резултатът е едно голямо НИЩО“, пише възмутеният гражданин.

 

 

 

 

Хора в групата сигнализират, че подобен проблем има и в подлеза на бул. „България“ и бул. „Гоце Делчев“.

 

 

Източник: Фейсбук