Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Оператор и репортерка от Хасково в Господари на прованса
Оператор и репортерка от Хасково в Господари на прованса
Господари на прованса Вземи EMBED
Loading the video...
11-17-15
добавено
18979
прегледа

Отправяме се към провинцията за глътка свеж въздух с Господари на прованса. Влакът за телевизионния прованс потегля от Централна гара в посока Хасково. Първа спирка: БНТ 1 в нощта на кметския балотаж.

 

Репортерът Николай Райшинов разговаря с победителя и нов кмет Добри Беливанов, стария кмет Георги Иванов и депутата от ГЕРБ Делян Добрев. Зад Беливанов преминава мистериозен оператор с камера, който прави има нетрадиционна гледна точка по време на цялата жива връзка. Операторското му майсторство акцентира в детайли гърбовете на събеседниците. 

 

Живо се поинтересувахме от изумителните кадри на този нестандартен визуален артист, разтърсихме се и успяхме да ги намерим във видео канала на местната информационна агенция ХАСКОВО 24.

 

Отиваме и в телевизия Хасково и предването "От Кенана до Ямача", където ще ви запознаем с репортерката Ива и вредата от краставиците.  

 

Вижте още: 

 

ГОСПОДАРИ НА ПРОВАНСА: КАНДИДАТИ ЗА КМЕТОВЕ И СЪВЕТНИЦИ

 

ГОСПОДАРИ НА ПРОВАНСА: АДРЕНАЛИНКИ 

 

ГОСПОДАРИ НА ПРОВАНСА: РОМСКИ ОРКЕСТЪР