<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=70541" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бременна жен...

Опитахме се да се свържем с бащата на отвлеченото дете от Елин Пелин (РЕПОРТАЖ)

04 Август 2020
0 3821

Скъпи приятели, наскоро ви представихме разказа на Катерина Игнатова – майката, чието дете беше буквално взето от ръцете й пред собствения й дом в Елин Пелин.

ЕКСКЛУЗИВНО: Говори майката на отвлеченото дете в Елин Пелин (РЕПОРТАЖ)

Нашата репортерка Виктория Симеонова направи опит да се свърже с бащата на детето Борислав Кръстев, който обаче категорично отказа да коментира случая и ни препрати към своя адвокат Пламен Борисов. Ние обаче не сме съд, за да изслушваме адвокатски хипотези.

Ние от „Господарите“ не желаем да заемаме страна по този съдебен казус между родители. Неморално и грозно е обаче в него да се замесва дете и то да става обект на такава агресия. В законоустановения ред за взимане на дете от родител, който има право на такива срещи, не съществува текст, който да позволява взимането да се осъществява по този начин.

Видео показва как баща в Елин Пелин отвлича детето си с още двама души

Междувременно от община Елин Пелин събират подписка в защита на главния архитект Борислав Кръстев – ние обаче няма как да защитим поведение, причиняващо психически травми на 3-годишно дете.

Скъпи приятели, ние продължаваме да следим този казус и се надяваме институциите да вземат адекватни мерки в полза на децата. А вие ни сигнализирайте само на gospodari.com за злоупотреби и корупция.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Nikolay Dobrev

    04 Август 2020

    майко колко платени коментари

Покажи всички Скрий

Реакции