Следва: Протестиращи...

Организират безплатно автокино пред „летните сараи“ на Доган

18 Август 2020
0 481

Тази неделя, 23 август, ще се проведе безплатно автокино на общинския паркинг, който се намира точно пред “летните сараи” на Ахмед Доган в парк “Росенец”. Събитието във Фейсбук е качено от “Организация за закрила на българските граждани” /ОЗБГ/.

Прожекцията ще започне в 21:00 часа и ще продължи до 22:30 часа. Филмът ще е български, интересен и малко познат на българското общество.

След масовото ходене на плаж, организираха масов пикник в “Росенец”

Охранители бутат и блъскат в морето бившият правосъден министър Христо Иванов (видео)

Ето какво пишат от ОЗБГ:

“Имате възможност да присъстване на първото по рода си автокино, което се провежда на територията на община Бургас.
Уникалното на събитието е, че автокиното ще бъде на общинския паркинг, който е точно пред сараите на Ахмед Доган в парк “Росенец”.

Обстановката е изключително приятна, защото на метри от автокиното има хубав плаж, въздухът е чист, пътят до мястото е хубав и със сигурност ще прекарате няколко приятни часа. Автокиното ще се проведе тази неделя /23 август/. Прожекцията ще започне в 21:00 часа и ще продължи до 22:30 часа. Филмът ще е български, интересен и малко познат на българското общество.

Дълги години е бил забранен за прожектиране от гнусната комунистическа сган, но вече никой не може да го забрани.

Координатите на автокиното са: 42.456303, 27.539993

Капацитетът на паркинга е около 30 автомобила, но може да има и правостоящи. Няма вход, няма такса – събитието е напълно безплатно.”

Ахмед Доган подаде глава от сараите си да поздрави протестиращите на плажа “Росенец” (видео)

This image has an empty alt attribute; its file name is za-thumb-Dogan.jpg

Във видеото по-горе можете да видите как Ахмед Доган излезе при оградата на имението си в парк “Росенец” да поздрави протестиращите, събрали се на обявения “Доган сарай бийч фестивал (Dogan Saray Beach Festival). Случката е от миналата неделя.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции