<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42006" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бившият кмет ...

Освиркаха Тръмп на ММА състезание с участието на Багата (видео)

03 Ноември 2019
0 2818

Американският президент Доналд Тръмп бе освиркан от зрителите на състезание по смесени бойни изкуства в Ню Йорк, съобщи BBC.

 

ОСВИРКАХА МОЩНО ДОНАЛД ТРЪМП НА БЕЙЗБОЛЕН МАЧ (ВИДЕО)

 

 

 

 

Преди шест дни той бе освиркан и от публиката на бейзболен стадион. Пристигането на Тръмп в “Медисън скуер гардън”, предизвика неодобрение, което заглуши по-слабите ръкопляскания и окуражителни възгласи, приветстващи президента. “Бихме се забавлявали по-добре, ако не беше тук”, заяви  50-годишната Ана Торес и изрази недоволството си от Тръмп.

 

 

 

 

Тръмп дойде на събитието със синовете си Доналд младши и Ерик, и конгресмени републиканци. Те наблюдаваха бойната галавечер от световните бойни серии UFC, част от която бе и битката между българския боец Благой Иванов и Дерик Люис.

 

 

 

 

Американецът спечели с 2-1 съдийски решения (30-27, 28-29, 29-28). “Чувствам се ограбен, но това е животът. Трябваше да го откажа, не се получи. Имаше голяма подкрепа и от публиката. Явно не съм направил достатъчно. На два пъти можеше да се предаде, но не го направи и го изпуснах”, коментира Благой Иванов след срещата.

 

 

 

 

Победителят Люис не пропусна да отбележи присъствието на Тръмп. “Аплодисменти за онова момче там! Доналд Тръмп! Знам, че напоследък нещата в Белия дом не вървят добре, но пред 2020 г. ще се оправят”, каза боецът.

 

 

Източник: BBC

Видео: The Guardian

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции