Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Осем нови участници влизат в "Маскираният певец" тази събота (снимки)
Осем нови участници влизат в "Маскираният певец" тази събота (снимки)
gospodari.com Вземи EMBED
Loading the video...
09-20-19
добавено
4138
прегледа

Тази събота във второто издание на хитово шоу „Маскираният певец“ по Нова телевизия ще влязат останалите осем уникални участници, които ще събудят любопитството на зрителите. Те, заедно с  детективския панел, ще трябва да проследят уликите и изпълненията, за да се опитат да отгатнат кой се крие под маските.

 

ПЪРВАТА ТАЙНА НА ХИТОВОТО ШОУ "МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ" ВЕЧЕ Е РАЗКРИТА! (ВИДЕО)

 

Шапката, Пчелата, Коконата, Бухалът, Шотландецът, Гарванът, Пеперудата и Звездата са осемте интересни нови персонажи, които ще излязат в събота за първи път на сцената на завладяващото шоу.

 

 

Бухалът

 

Дизайнерът на маските Кремена Халваджиян и нейният екип отново са надминали себе си при създаването на образите. Известните личности ще се борят за зрителския вот в съботната вечер с впечатляващи  изпълнения, уникални костюми и нови двубои.

 

 

Гарванът

 

 

Очакват ни още улики, изненади и мистериозни моменти.

 

 

Коконата

 

 

Първи шоуто напусна популярният  кулинар Иван Звездев, който бе скрит под  маската на Пауна. Въпреки че Звездев получи най-нисък зрителски вот и напусна състезанието, остават още 15 невероятни персонажи, за които продължаваме да гадаем кой се крие зад маската.

 

ИВАН ЗВЕЗДЕВ И НИКИ КЪНЧЕВ РАЗКРИВАТ ОТ ТАЙНИТЕ НА „МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ” (ВИДЕО)

 

 

Пчелата

 

 

Вълнуващото начало на шоуто бе изборът на зрителите в активна възраст (18-49 г.) в съботната вечер, което отреди лидерска позиция на NOVA сред всички телевизионни канали в България.

 

„МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ“ Е БИЛ ИЗБОРЪТ НА ЗРИТЕЛИТЕ В СЪБОТНАТА ВЕЧЕР

 

 

Пеперудата

 

 

Не пропускайте следващия епизод на най-мистериозното шоу в България „Маскираният певец“ – тази събота (21.09) от 20:00 ч. само по NOVA.

 

 

Шапката

 

 

Шотландецът

 

 

Звездата