<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=90375" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Рибар хвърля ...

Осъдиха пилот, гледал порно по време на полет

31 Май 2021
0 1986

Осъдиха пенсиониран пилот от компанията Southwest Airliness на пробация за срок от една година и глоба, след като бе признат за виновен, че си е показвал гениталиите пред колежката си и е гледал порно в летателната кабина, пише LadBible.

Инцидентът е станал по време на полет между Филаделфия и Флорида миналата година, когато Майкъл Хаак все още е бил на служба. Провинението му ще струва и глоба в размер на 5000 долара (4100 евро).

Осъдиха пилот, гледал порно по време на полет

60-годишният Хаак заяви по време на изслушването си в петък, че “всичко започна като пранк шега между мен и колежката пилот и никога не съм си представял, че ще се стигне дотук”.

Той твърди, че по време на злощастния полет е летял с колежка първи офицер, която срещал за първи път в живота си.

Тайландски депутат гледа порно на телефона си по време на заседание на парламента (снимки)

Съдебният състав е излезнал с прессъобщение, в което се казва: “Хаак призна, че след като самолетът е достигнал крейсерска височина, Хаак е излязъл от мястото на пилота и докато е все още в пилотската кабина на самолета, умишлено е изваждал и гледал порнографски носители на преносим компютър. Докато самолетът продължавал своя полет, Хаак не спрял с неприличното си поведение, докато първият офицер изпълнявал задълженията си като член на екипажа.”

Осъдиха пилот, гледал порно по време на полет

От позиция на авиокомпанията по случая става ясно, че Хаак доброволно е напуснал службата.

Агресивен пътник и стюардеса си разменят шамари по време на полет (видео и снимки)

“Независимо от това, ръъководството на “Саутуест” е предприело собствено разследване по случая и в резултат на него е спряло изплащането на всички обезщетения, които се полагарт на Хаак при оттеглянето му”, се казва още в позицията.

Източник: LadBible

Снимки: PA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции