<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=90375" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Рибар хвърля ...

Осъдиха пилот, гледал порно по време на полет

31 Май 2021
0 1678

Осъдиха пенсиониран пилот от компанията Southwest Airliness на пробация за срок от една година и глоба, след като бе признат за виновен, че си е показвал гениталиите пред колежката си и е гледал порно в летателната кабина, пише LadBible.

Инцидентът е станал по време на полет между Филаделфия и Флорида миналата година, когато Майкъл Хаак все още е бил на служба. Провинението му ще струва и глоба в размер на 5000 долара (4100 евро).

60-годишният Хаак заяви по време на изслушването си в петък, че “всичко започна като пранк шега между мен и колежката пилот и никога не съм си представял, че ще се стигне дотук”.

Той твърди, че по време на злощастния полет е летял с колежка първи офицер, която срещал за първи път в живота си.

Тайландски депутат гледа порно на телефона си по време на заседание на парламента (снимки)

Съдебният състав е излезнал с прессъобщение, в което се казва: “Хаак призна, че след като самолетът е достигнал крейсерска височина, Хаак е излязъл от мястото на пилота и докато е все още в пилотската кабина на самолета, умишлено е изваждал и гледал порнографски носители на преносим компютър. Докато самолетът продължавал своя полет, Хаак не спрял с неприличното си поведение, докато първият офицер изпълнявал задълженията си като член на екипажа.”

От позиция на авиокомпанията по случая става ясно, че Хаак доброволно е напуснал службата.

Агресивен пътник и стюардеса си разменят шамари по време на полет (видео и снимки)

“Независимо от това, ръъководството на “Саутуест” е предприело собствено разследване по случая и в резултат на него е спряло изплащането на всички обезщетения, които се полагарт на Хаак при оттеглянето му”, се казва още в позицията.

Източник: LadBible

Снимки: PA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции