<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=79677" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Messenger и Instagram �...

Осъдиха татуирания за $120 000 инстаграм модел Dragon Girl за трафик на наркотици

11 Декември 2020
0 1345

25-годишната Амбър Люк, чийто профил в Instagram е една от сензациите сред феновете на татуировките и боди пиърсинга, бе призната за виновна от съда за трафик на канабис, пише DailyMail.

В очакване да бъде вкарана в затвора заради притежание, разпространение и трафик на наркотични вещества, младата Instagram моделка ще получи кратка отсрочка, поискана от адвоката ѝ, за да може да събере допълнителна документация по делото.

Осъдиха татуирания за $120 000 инстаграм модел Dragon Girl за трафик на наркотици

След 600 татуса, мастило в очните ябълки и изхарчени $120 000, жена най-после е доволна как изглежда тялото ѝ (снимки)

Този четвъртък ексцентричната австралийка се изповяда за сполетелите я несгоди пред 57-хилядната си аудитория в Instagram като дори отправи послание към абонатите си да не се занимават с наркотици.

“Не се занимавайте с наркотици, деца, това няма да свърши добре”, казва тя във видеото си.

Люк твърди, че е наясно кои са я „натопили“, но няма да ги злепостави публично, като добави, че не може да навлиза твърде много в подробности предвид текущото съдебно производство.

Прокурорите са възразили срещу искането на адвоката и са настояли тя да излежи зад решетките “сериозното си престъпление”. Но съдията е взел предвид аргументите на защитата и е удължил гаранцията.

24-годишна похарчи десетки хиляди за татуси по цялото тяло след психични проблеми (видео и снимки)

Осъдиха татуирания за $120 000 инстаграм модел Dragon Girl за трафик на наркотици

Люк, която твърди, че има много успешна кариера на модел в Instagram, както и, че е в топ създателите на съдържание за приложението “OnlyFans”, ще трябва да се яви отново в съда на 17 февруари следващата година.

25-годишната австралийка е дала 50 000 долара за близо 600 татуировки, включително и за синьо мастило, което е било инжектирано в очните ѝ ябълки по време на мъчителна 40-минутна процедура. Амбър Люк е похарчила и 70 000 долара за екстремни модификации на тялото – включително разполовяване на езика, увеличаване на гърдите, уплътняване на скулите и устните, импланти в ушите и за „бразилско“ повдигане на дупето.

24-годишна инфлуенсърка, татуирала тялото си за $25 000, разкри как е изглеждала преди това (снимки)

Откакто се превърна в публичен образ, младата жена каза, че хората я приемат със смесени чувства: „Получих много подкрепа и положителни вибрации от напълно непознати хора. Но винаги има и такива, които искат да те накарат да се чувстваш неадекватен. Не им позволявам да се доближават до мен“.

Осъдиха татуирания за $120 000 инстаграм модел Dragon Girl за трафик на наркотици

Амбър ненавиждала скучния си външен вид от преди манипулациите и дори признава, че тъй като обожава влечугите, се надява в следващия си живот да се прероди в едно от тях.

Източник: DailyMail

Снимки: Instagram

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции