<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46706" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Осъдиха фетишист, крал бикини от простора на студентки във Велико Търново

19 Януари 2020
0 5587

Районният съд във Велико Търново осъди на 9 месеца условна присъда 38-годишен мъж, който 7 пъти прескачал тераса, за да краде бельото на студентки, пише Dir.bg. Съдът постанови и 3-годишен изпитателен срок.

 

 

В нощта на 25 август миналата година вратата на терасата била отворена и младите жени чули шум и стъпки. Погледнали и видели мъжки крак да се прехвърля през парапета. Разкрещели се и побързали да затворят вратата. Малко по-късно той вече бил изчезнал, но те видели част от бельото си на тротоара.

 

 

ОСЪДИХА ПИЯН МЪЖ, ОПИТАЛ СЕ ДА ПРАВИ СЕКС С КУПЧИНА ЛИСТА

 

 

Извикали полиция, но когато униформените дошли, бикините вече били изчезнали. Под терасата обаче открили две тротоарни плочки, с които мъжът си помагал да се покатери на балкона. Разследващите успели да установят кой е и го заловили.

 

 

Отмъкнатите от простора на квартирата им бикини, сутиени и друго бельо, изброени в списък по съдебното дело, са оценени на 400 лева.

 

 

Търновецът е сключил споразумение за условната присъда, която вече е влязла в сила. Мъжът ще трябва да плати разноските по делото в размер на 303 лева.

 

 

ОСЪДИХА ИНФЛУЕНСЪРКА, ИНЖЕКТИРАЛА НЕЗАКОННО ХИАЛУРОН НА ПОНЕ 35 ЖЕНИ

 

 

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции