Следва: Китайският г...

Отвлечен на 2-годишна възраст син се събра с родителите си 32 години по-късно (видео и снимки)

20 Май 2020
25 9075

Мъж, отвлечен преди 32 години в Китай, когато е бил едва 2-годишен, най-накрая се събра с родителите си, пише LadBible.

Мао Юн бил грабнат и отнесен, докато баща му се бил обърнал с гръб, за да му даде вода за пиене. Впоследствие малкото момче било продадено на черния пазар, откъдето се очаквало да бъде осиновено и отгледано от друго семейство.

Родителите му го издирвали по всякакви начини като разпространили повече от 100 000 флайери в цялата страна. И досега не се знае дали бездетната двойка, която в крайна сметка го осиновила, знае откъде е дошло детето и как.

Мао е вече 34-годишен мъж и благодарение на напредъка в технологиите и на своя късмет, той отново е при биологичните си майка и татко.

„Бих искала от сърце да благодаря на десетките хиляди хора, които помогнаха това щастие да ни се случи”, споделя развълнуваната му майка. „Не искам никога повече да се разделяме. Няма да позволя детето ми да ме напусне отново.”

Сестри, разделени при битката за Сталинград, се събраха след 78 години (видео и снимки)

След трагичния инцидент, майката Ли напуснала работата си, за да се посвети изцяло на издирването на сина си. Тя се записала като доброволец в организацията „Baby Come Back Here” и помогнала на 29 семейства да се съберат с децата им.

Китайски медици се разплакаха при първата среща със семействата си, след близо два месеца на първа линия в Ухан (снимки)

Използвайки най-съвременната технология за разпознаване на лица, за да моделира как би изглеждал двугодишният Мао сега, те изработват портрет на мъжа. В крайна сметка той е проследен до град Миян, на повече от 960 километра от мястото му на раждане. ДНК тест потвърди, че той е отвлеченото преди 32 години дете.

Баща и син възраждат прекъснатата си връзка като колекционират редки монети (видео и снимки)

Мао веднага разпознал майка си и се затичал към обятията ѝ. Сега той се ангажира да компенсира времето, което е загубил по време на дългата раздяла с истинските си родители.

Източник: LadBible

Видео: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции