<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=97743" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Фирми по чист...

Откраднаха луксозното BMW на Том Круз по време на снимките на “Мисията невъзможна 7”

28 Август 2021
0 1864

Колата на Том Круз е била открадната в Бирмингам, където холивудската звезда снима сцени от “Мисията невъзможна 7”, пише bTV.

Според вестник „Сън“, луксозното BMW X7 е било задигнато във вторник от улица край Grand Hotel, като в колата е имало вещи на стойност няколко хиляди евро. Автомобилът е открит от полицията скоро след това на няколко километра от хотела.

Властите продължават да издирват престъпниците, съобщава Би Би Си.

59-годишният Том Круз снима в един от моловете на Бирмингам, като за целта част от търговския комплекс бе затворен за посетители от неделя до сряда.

Откраднаха луксозното BMW на Том Круз по време на снимките на &#8220;Мисията невъзможна 7&#8221;

В събота холивудската звезда посети близкия индийския ресторант Asha’s и предизвика големи вълнения в социалните мрежи. От заведението се похвалиха, че Круз е дошъл в компанията на още четирима души и си е поръчал две порции пиле тика масала.

Откраднаха луксозното BMW на Том Круз по време на снимките на &#8220;Мисията невъзможна 7&#8221;

А едно от семействата в района преживя незабравим ден, след като актьорът кацна в двора им със своя хеликоптер. Точно в този момент летището в Ковънтри е било временно затворено и бързащият за среща Том Круз е помолил за извънредно кацане.

„Реших, че за децата ще е забавно да видят как хеликоптер каца в градината ни. Когато Том Круз се появи, всички си казахме „Уау!“. Той веднага размени няколко думи с децата, след което ни поздрави с лакът и благодари. Предложи на децата да се качат в хеликоптера. Пилотът ги заведе на кратък полет, а актьорът отиде на срещата, за която бързаше“, разказа преди няколко дни Алисън Уеб пред Би Би Си.

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции