<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=72017" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Родители изх...

Откриха живо момиче в плик за трупове в погребален дом в Детройт (снимки)

25 Август 2020
0 2215

Млада жена, която била обявена за мъртва в крайградския си дом в Детройт, отворила очи в погребалния дом, точно когато е щяла да бъде балсамирана, пише The Guardian.

„Те щяха да започнат да източват кръвта ѝ“, споделя Джефри Фийгър пред WXYZ-TV. Той бил нает от семейството за погребението.

По неговите думи, жената се казва Тимиша Бошамп.

Откриха живо момиче в плик за трупове в погребален дом в Детройт (снимки)

Пожарната служба в Саутфийлд призна, че е замесена в причудливия набор от събития в неделя. Те започнали, когато медицински екип бил извикан в дома, където 20-годишната жена спряла да дава признаци на живот. Парамедиците се опитали да я съживят, но без успех. Ето защо тя била обявена за мъртва.

Кабинетът на медицинския окръжен окръг заявил, че тялото може да бъде дадено на семейството без аутопсия. Но след това дошло поразително откритие в погребалния дом на Джеймс Х Коул в Детройт: жената все още била жива, повече от час по-късно.

Откриха живо момиче в плик за трупове в погребален дом в Детройт (снимки)

„Нашите служители потвърдиха, че диша и се обадиха на спешна помощ“, съобщиха от погребалния дом.

Фийгър посочва: „Те щяха да я балсамират, което е най-плашещото нещо, ако тя не беше отворила очи… Екипът на погребалния дом отворил плика с тялото и се втрещил, когато видял Тимиша жива и с отворени очи.

Властите в Саутфийлд заявиха, че се провежда вътрешно разследване за случката, но настояват, че пожарните и полицейските управления спазват точно процедурите в такива ситуации.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции