Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Откриха котка, тайно влязла в ръчния багаж, при проверка на летището (снимки)
Откриха котка, тайно влязла в ръчния багаж, при проверка на летището (снимки)
ЗооГосподари
10-17-19
добавено
2558
прегледа

Ник и Войри Кул били спрени на летището в Ню Йорк, след като при проверка на ръчния им багаж, службите открили домашната им котка. Двамата не можели да повярват на очите си, когато видели котето Кенди в куфара си, пише LADbible.

 

 

2-ГОДИШНО МОМЧЕНЦЕ "ПОПЪТУВА" НА ЛЕНТАТА ЗА БАГАЖ НА ЛЕТИЩЕ В АТЛАНТА (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

Докато преминавали през скенерите за проверка на багажа, униформените помолили двойката да отиде в странична стая на летището, за да бъдат разпитани. Шокираните мъж и жена разбрали, че домашната им котка тайно се е пъхнала в багажа.

 

 

 

 

Ник сподели, че любопитна котка Кенди винаги търсeла торби, кутии и други тесни пространства, в които да се скрие.

 

 

 

 

"Ръчният ни багаж не беше много, за да можем да донесем покупките си у дома. Но Кенди, нашата котка, е намерила наичин да дойде с нас до летището. Службите за сигурност бяха много озадачени и многократно ме питаха дали чантата е наша, след като е минала през скенера", разказа още мъжът.

 

 

 

 

Въпреки неудоството и първоначалния шок, двойката смята, че персоналът на летището са се държали страхотно, забавлявали са се на куриозната случка и са съдействали за безопасното отвеждане на котката. Ник и Войри извикали техни приятели, за да приберат Кенди от летището и двамата спокойно да се качат на самолета.

 

 

 

 

Ник публикува снимки от случката, които станаха истински хит в мрежата и събраха хиляди коментари и споделяния.

 

 

 

Източник: LADbible