<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37349" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Откриха тяло на мъж близо до дома на предполагаемия убиец от Костенец

15 Май 2019
1 2773

Тялото на 41-годишен мъж е открито в къща в Костенец, близо до дома на Стоян Зайков, издирван за убийството на 38-годишната Милена Шишкова, пише Dir.bg.

 

 

 

От Областната дирекция на МВР-София информираха, че районът е отцепен и се извършва оглед. Към момента няма следи от насилие по тялото на починалия. По първоначални данни мъжът е страдал от високо кръвно налягане. 

 

Издирват мъж за убийството на жена му в Костенец, МВР пусна негова снимка

 

 

"Къщата на починалия мъж е в съседство с тази на издирвания. На този етап мога да кажа, че сутринта в Областната дирекция на МВР – София е получен сигнал за лице, което не се е явило на работа. Колегите са проверили адреса и там са открили труп", обясни пред журналисти вътрешният министър Младен Маринов. 

 

 

На място са и директорът на ОДМВР – София Николай Спасов и главният секретар на МВР Ивайло Иванов.  МИнистър Младен Маринов уточни, че на този етап няма данни на мястото да е имало стрелба или следи от борба.

 

 

На въпрос дали има роднинска връзка между починалото лице и предполагаемия убиец от Костенец, който се издирва от няколко дни, вътрешният министър отговори, че такава не е известна.

 

 

„Това, което го свързва с издирвания е, че къщите им са в съседство. Но той живее сам на този адрес“, обясни Маринов.

 

 

Стоян Зайков се укрива вече шести ден. Към момента няма данни той да е напуснал страната, а издирването му е разширено и в Област Перник след получени сигнали от граждани. 

 

 

Тялото на 38-годишната Милена бе открито в петък около 8.30 ч. на метри от дома й в Костенец. Милена е била застреляна в главата с малокалибрен пистолет. По-късно стана ясно, че тя първо е била пребита, а ръцете й са били вързани. Трупът й е намерен, след като сестра й, майка й и 15-годишният й син пристигнали в къщата й и видели кървави следи. Те сигнализирали в полицията и пристигналите криминалисти са намерили тялото на отсрещната поляна.

 

 

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции