<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40219" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Министерство...

Охранители влачат и бутат транссексуални жени в бар, разследват ги за престъпление от омраза (видео)

27 Август 2019
1 9633

Охранители в популярен нощен бар в центъра на Лос Анджелис влачеха и изхърлиха насилствено транссексуални жени. В мрежата се появи и шокиращо видео от инцидента, който се разследва като престъпление от омраза, пише The Guardian.

 

 

""

 

 

Първоначално жените били подложени на тормоз от друга двойка в бара. Вместо да им помогнат, транссексуланите жени били нападнати от охранителите, които започнали да ги влачат и да ги бутан навън.

 

 

"Това беше толкова травмиращо", заяви Дженифър Бианки, една от потърпевшите. „Това беше физическа атака и нападение на човешките ми права", споделя още Бианки.

 

 

""

 

 

Компанията отишкла в бара след музикален фестивал в петък вечер, когато двойка от съседната маса започнала да ги тормози и обижда.

 

 

„Казаха ни, че сме мъже с перуки. Обиждаха ни с много ужасни думи “, спомня си Хлое Риос. Тя каза, че се опитали да не им обръщат внимание, но изведнъж мъжът се приближил до тях и ударил една от транссексуалните жени. "Опитахме се да я защитим", каза още Риос.

 

 

""

 

 

Вместо да помогне на транасексуалните жени, охраната на бара решила да изхвърли цялата компания навън и започнала агресивно да ги бута към изхода на заведението.

 

 

„Те започнаха да ни ударят в стената, влачеха ни през бара и насилствено ни изхвърлиха“, казва Риос.

 

 

Източник: The Guardian

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции