Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Очаквайте: Златен скункс за Емил Кошлуков
Очаквайте: Златен скункс за Емил Кошлуков
gospodari.com Вземи EMBED
Loading the video...
02-12-18
добавено
7362
прегледа

Днес сутринта, репортерът Боби Ваклинов успя да издебне програмния директор на Българската национална телевизия – Емил Кошлуков, за да му връчи напълно заслужено „Златен скункс“. Поводът вече не е тайна за никого, а именно неприличните жестове, които Кошлуков демонстрира в ефира на БНТ на 9-ти февруари, провокиран от пореден протест за спасяването на Пирин.

 

 

Не пропускайте да чуете неговия коментар за случая и как прие статуетката в „Господари на ефира“ тази вечер, от 23:00 часа, по NOVA.

 

Емил Кошлуков сътвори два големи гафа за малкото време, в което е директор на БНТ1.

 

НАКАЗВАТ КОШЛУКОВ ЗАРАДИ СРЕДНИЯ ПРЪСТ В ЕФИР

 

Първият скандал около него бе заради натиска му върху предаването "Денят започва с култура" за налагането на събеседници и теми. Тези негови действия принудиха журналисти от БНТ да се вдигнат на бунт. Те не само протестираха срещу неговите действия, но и поискаха оставката му.

 

ЖУРНАЛИСТИ ОТ БНТ ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ КОШЛУКОВ ЗАРАДИ ОКАЗВАНЕ НА НАТИСК

 

Вторият скандал избухна преди два дни, когато Кошлуков си позволи да покаже среден пръст в ефира на телевизията. Днес генералният директор на БНТ Константин Каменаров обяви, че Емил Кошлуков ще бъде наказан и ще се извини публично зa този си гаф.