Очарователни снимки на малки деца с големи кучета (видео и снимки)

12 Декември 2019
37 1399

Малки дечица и огромни кучета в трогателна близост и възторжена игра виждаме в сайта My Modern Met

 

 

Фино, но също така и закачливо, творчеството на руския фотограф Анди Селиверстов разкрива едновременно таланта и деликатното му отношение към кучетата. От динамичните кадри в крачка до притихналите сезонни пейзажи, портфолиото му от кучета представя многобройни фотосесии на неговите четириноги проиятели. А най-новата му поредица „Малки дечица и големите им кучета” прониква в скритите кътчета на детството.

 

 

""

 

 

Поставени сред природата, сюжетите на фотографиите изследват действителни взаимоотношения между кучетата и техните малки стопани. В някои от кадрите дечицата и техните гигантски приятели тихо съзерцават дивните пейзажи, а в други тичат и играят сред снежни преспи или килим от есенни листа. В споглежданията между едрите кучета и малчуганите се долавя едва ли не родителска грижа и ласка от страна на животните.

 

 

СНИМКИ РАЗКРИВАТ УДИВИТЕЛНОТО ПРИЯТЕЛСТВО МЕЖДУ КУЧЕ И БУХАЛ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

""

 

 

„Винаги отделям много време на кучето, което е пред камерата ми”, споделя Селиверстов и допълва, че опознаването на личността на модела му е от голямо значение. Във фотографиите си той се стреми да подчертае отличителните качества на всяка порода, на всеки представител, а и особено зашеметяващия контраст между огромните домашни любимци и техните мънички стопани.

 

 

БРИТАНСКИ ФОТОГРАФ НАПРАВИ СМАЙВАЩИ СНИМКИ НА РЕДКИТЕ МОРСКИ ВЪЛЦИ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

""

 

 

„Личността, характерът са уникални за всяко куче. Човешките аспекти, които често разпознаваме в кучетата си, са наред с други неща това, което ни кара да се чувстваме толкова близки до тях. Именно този аспект се опитвам да изразя във фотографиите си”, признава Селиверстов.

 

 

ВИЖТЕ КАК ГАРВАН СЕ ДЪРЖИ КАТО ДЕТЕ С ЧОВЕШКИЯ СИ "ТАТКО" (ВИДЕО)

 

 

""

 

 

 

 

Източник: My Modern Met

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции