Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Още една партия се обедини с ГЕРБ срещу "пълзящата диктатура"
Още една партия се обедини с ГЕРБ срещу "пълзящата диктатура"
04-16-19
добавено
201
прегледа

Бойко Борисов обяви, че ГЕРБ обединяват  "всички сили срещу пълзящата диктатура, която искат да наложат опонентите", предаде Mediapool

 

Днес той подписа споразумение за партньорство на евроизборите между ГЕРБ и партия "Никола Петков". Това е третата формация, с която ГЕРБ се обединява, преди нея бяха СДС и "Обединени земеделци". По думите на председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, предстои  да бъде подписано споразумение и с "Гергьовден", "Съюзът на репресираните" и "Български демократичен форум".

 

По думите на Борисов "опонентите" все по-зле прикриват целите си за налагане на диктатура и техните брутални действия са станали публично известни.

 

Сътрудничеството на ГЕРБ с по-малки партии можело да продължи и за други избори. "Не само заради самите евроизбори и победата – мисля, че и ГЕРБ сме узрели за следващите местни избори, на база на сътрудничество с по-малки, но с влияние на места партии, да направим добри местни избори", каза Борисов на пресконференция в централата на ГЕРБ.

 

 

Той каза още, че "с колегите от "Никола Петков" ни е най-лесно, дядо ми е бил николапетковист, познават се с по-възрастните от тази партия".
"Това е най-балансираната листа и в нея има хора, които ще защитят нашите интереси в Европейския парламент. Надявам се всички останали демократично ориентирани структури, които се колебаят накъде да тръгнат, да подкрепят ГЕРБ", каза лидерът на "Никола Петков" Венцислав Върбанов.

 

Източник: Mediapool