Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Още хора се оплакват от лекарката с фалшивата операция
Още хора се оплакват от лекарката с фалшивата операция
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
12-17-15
добавено
34483
прегледа

Преди време ни потърси наш зрител, който твърди, че една лекарка на име Дафинка Генова го е оперирала без изобщо да има нужда от операция. Потърсиха ни още хора, които имат какво да добавят към случая за д-р Генова, работеща в МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов", Велико Търново.

 

ГОСПОДАРИТЕ С РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ФАЛШИВА ОПЕРАЦИЯ 

ЛЕКАРКАТА С ФАЛШИВАТА ОПЕРАЦИЯ ГОВОРИ ПРЕД ГОСПОДАРИТЕ, НАРУШЕНИЯТА ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

 

Пред нашата камера говори младо момиче, което разказва, че баба й е била на операция при д-р Генова. Според д-р Генова за бабата е трябвало да се направят не един, а цели два сета с цимент за прешлените, всеки на стойност над 2000 лева. Измамата излязла наяве по-късно, когато хората решили да направят рентгенова снимка. 

 

Сигнал подава и възрастен мъж, чиято жена също е била при д-р Генова. Оперативните намеси, за които са говорили и които са извършени, се разминават с описаните в епикризата.

 

Ще предадем и тези сигнали на Министерството на здравеопазването, за да проверят действията на въпросната лекарка.

 

Очакваме съвсем скоро и резултатите на Медицинския одит, с които ще ви запознаем!