Следва: Малко дете се...

Паднаха маските на Принцесата и Пилето в "Маскираният певец" (видео и снимки)

01 Декември 2019
11 8604

Маските на Принцесата и на Пилето паднаха на сцената на шоуто "Маскираният певец". Зрителите станаха свидетели за първи път на падането на две маски. Под изящното прикритие на Принцесата се криеше поп-фолк певицата Алисия, а младата поп певица Дивна излезе от сигурната черупка на Пилето, съобщава Nova.

 

 

""

 

 

И двете талантливи изпълнителки успяха да се задържат в шоуто до неговия полуфинал. Алисия доказа музикалната си дарба и с последната изпята песен в „Маскираният певец“ – „Mercy“ на Duffy. Дивна не ѝ отстъпи по нищо с изпълнението на една от най-популярните български песни „Лале ли си, зюмбюл ли си“. И двете певици споделиха колко е било трудно да опазят тази тайна над два месеца.

 

 

""

 

 

„Ужасно съм щастлива от участието си в това шоу. Искам да изкажа най-големи благодарности на всички, които ме подкрепиха. Провокирах себе си като непрекъснато се опитвах да пея различни стилове музика,“ сподели Алисия, след като свали маската на Принцесата. „Най-трудно ми беше да опазя тайната за участието си от сина ми. Той няколко пъти ме молеше да го заведа да гледа на живо „Маскираният певец“, а аз всеки път се измислях някакво оправдание“, каза още певицата.

 

 

""

 

 

Дивна от своя страба коментира, че всички на сцената на шоуто са много талантливи. "Колкото и да се състезаваме помежду си, аз съм безкрайно щастливи от честта да участваме в шоуто“, каза още тя.

 

 

""

 

 

Финалът на „Маскираният певец“ предстои след дни. Следващата събота е заключителната битка между останалите три неразкрити маски –   Розата, Пчелата и Гарванът. Коя от тях ще падне последна и кой се крие под нея ще разберем на 7 декември, точно от 20.00 ч. по NOVA.

 

 

Източник: Nova

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции