Следва: Актьорът Ник...

Падна и втората маска в „Маскираният певец“ (видео)

27 Септември 2020
0 5630

Борис Солтарийски стана вторият участник, който напусна втори сезон на шоуто „Маскираният певец“ по Нова тв.

„Успях да крия умело присъствието си в шоуто – сега съм на участие в Пловдив. Вече наистина ще знаят къде съм бил“, сподели певецът в костюма на Змията, който оспорваше място в шоуто с Мозъка и Книгата.

За първи път в историята на шоуто линиите за гласуване бяха отворени втори път поради равен резултат на двама от участниците. 

Нови артистични двубои изправиха едни срещу други останалите участници в шоуто. В звездна надпревара влязоха Макаронът, Хищницата, Бебето и Палячи. Изпълнението на Хищницата изправи на крака панела, в който се присъедини и актьорът Ники Сотиров. Сред новите заподозрени имена се наредиха Десислава, Петя Буюклиева, Райна, Нели Рангелова, Дани Милев и други представители на българския шоу бизнес.

Поли Генова разказва какво е да си зад маската на Очите в “Маскираният певец” (видео)

Зрителите видяха отново и костюма на Пилето, в който се беше скрила Лазара Златарева, известна като Кака Лара.„Благодаря за поканата и това нереятно приключение! Беше трудно да стоя под маската, защото трябваш да мълча и да пазя тайна. Най-големите фенки на това предаване са моите дъщери, които нямат идея, че съм тук – поздравявам ги!“, сподели емоциите Лара, която призна, че е била сигурна, че ще бъде разпозната от Владо Пенев. 

Не пропускайте следващияте битки в шоуто, когато специален гост в панела ще бъде актьорът Юлиан Вергов.

Повече информация можете да откриете на официалните FacebookInstagram и Tik Tok профили на шоуто.

Източник и видео: Нова тв

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции