<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=77961" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Устройва ли г...

Падна и маската на Плашилото в “Маскираният певец” (видео)

15 Ноември 2020
1 6226

Снощи падна и деветата маска във втория сезон на „Маскираният певец“. Зад любимия образ на Плашилото се оказа музикантът Пейо Филипов.

Падна и маската на Плашилото в &#8220;Маскираният певец&#8221; (видео)

Тази събота той влезе в блестящ музикален дуел с Булката, но песента “Creep” на Radiohead не му донесе късмет и опонентът му спечели гласовете на зрителите.

„Истината е, че съм завършил военно-музикално училище. Уликите бяха сложни, но интересни. Тук е моментът да се извиня и да благодаря на моите близки, от които крих всичко. Искам да изразя респекта си към целия екип на предаването и всички зрители. Аз бях вашето Плашило!“, сподели развълнуваният музикант след свалянето на маската. След много различни предположения и лутане между всякакви варианти, звездните детективи успяха да познаят кой се крие в атрактивния костюм и отбелязаха четвъртото си попадение.

Димитър Маринов влиза като гост детектив в “Маскираният Певец” (видео)

След три оспорвани дуела напред към финалната права на мистериозното състезание се отправят Златният, Булката, Баба Яга, Макаронът и Хищницата. Те завладяха сърцата на зрителите с звездните си изпълнения, а след тях показаха и нови предметни улики, сред които – статуетка от наградите „NOVA подкрепя българските филми“, сладкиши, военен акселбант, детска играчка, палка за музикален инструмент и диск със златни хитове на Лили Иванова. Алекс Раева, AZIS, Владо Пенев и специалният гост Димитър Маринов бяха впечатлени от видяното и чутото на сцената. Част от предположенията им се обединиха около имената на Деси Слава и Невена Цонева, но разногласия и истински неясноти продължават да имат за тайнствените образи на Златния, Хищницата и Баба Яга. Сред новите имената бяха споменати тези на Кристиян Кирилов, Атанас Колев, Сами Хоссни, Илиян Михов – Баровеца, Невена Пейкова, Джулия, Ева Пармакова, Лора Караджова и Силвестър Силвестъров. 

Падна и маската на Плашилото в &#8220;Маскираният певец&#8221; (видео)

Под прожекторите на шоуто отново излезе и Коконата, която феновете обикнаха предходния сезон. Този път зад закачливата маска се криеше обичаната актриса Милена Маркова – Маца, която озари екраните с изпълнението на „Son Of a Preacher Man”. „Изключително удоволствие е за мен да бъда на тази сцена“, благодари Милена за емоцията от участието в „Маскираният певец“, а следователите заложиха на имената на Роберта, Маги Джанаварова, Луиза Григорова, но не успяха да разкрият актрисата. 

Падна и маската на Плашилото в &#8220;Маскираният певец&#8221; (видео)

С какво ще впечатли шоуто следващата седмица? Какви битки ще видят зрителите на NOVA и коя маска ще изберат да падне малко преди финала? Не пропускайте да разберете следващата събота в 20:00 в  “Маскираният певец“.

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции