Следва: Защо Бойко Бо...

Падна и петата маска в “Маскираният певец” (видео и снимки)

18 Октомври 2020
0 3956

Падна и петата маска във втория сезон на телевизионното шоу “Маскираният певец”, предаде Нова тв. Този път бе разкрит изпълнителят, който доскоро се подвизаваше под образа на Светлината.

Стефан Илчев умело се е крил повече от месец във впечатляващия костюм на Светлината във втория сезон на „Маскираният певец“.  Изпълнението на „La Luna” не донесe късмет на певеца и Светлината се превърна в петата паднала маска в шоуто, а AZIS и Владо Пенев отново отбелязаха попадение в предположенията си.

„Много е трудно да се криеш. Особено след като имаше предположения, че съм жена. Затова трябваше да продължа с женските образи, за да заблудя всички максимално много“, сподели Стефан Илчев веднага след разкриването на образа.

За първи път на сцената на предаването зрителите видяха две от любимите си маски от предходния сезон – Кукерът и Гарванът. След блестящите изпълнения маските веднага паднаха, а зад тях се оказаха обичаните Славин Славчев и Драго Драганов. „Усещането на тази сцена е изключително и е трудно да се опише! Много е вълнуващо!“ каза Славин Славчев, който носеше внушителния костюм на победителя от миналия сезон – Гарванът, но тази вечер бе категорично разпознат от Алекс Раева.

Предстоят три титанични дуела и нов гост-детектив в „Маскираният певец“ (видео)

„Аз съм един от най-изявените почитатели на българската естрадна музика. Винаги, когато изпълнявам тази песен се вълнувам страшно много“, сподели Драго Драганов – Чая, който съживи Кукера с изпълнението на „Заклинание“ на Петър Чернев. „Когато преди малко панелът предположи, че аз се крия под маската на Баба Яга, получих повече обаждания, отколкото получавам на рождения си ден“, пошегува се телевизионният водещ, а минути преди това панелът даде единодушно вярно предположение за името на изпълнителя.

Падна третата маска в “Маскираният певец” (видео)

В две изключително оспорвани битки Златният излезе срещу Булката, а искри в тройния сблъсък размениха Плашилото, Баба Яга и Светлината. Тази вечер на сцената бяха показани и първите предметни улики за сезона, сред които зрителите видяха колие със специален камън, лист с ноти, книга, обувки и месни продукти. Новите доказателства станаха повод и за нови предположения на звездния панел, сред които се наредиха имената на Румен Угрински, Даниел Петканов, Явор Бахаров, Лора Караджова, Гъмзата,  Михаил Йосифов, Башар Рахал. Незаменима помощ детективите получиха от комедийния актьор Любомир Нейков.

Източник и видео: Нова тв

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции