<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=76395" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ДЕМАСКИРАНИЯ...

Падна маската на Мозъка в „Маскираният певец“ (видео)

25 Октомври 2020
0 4022

Падна и маската на Мозъка във втори сезон на „Маскираният певец“, а зад нея се криеше актьорът Георги Низамов. Снощи той изпълни песента „Brother Louie” на Modern Talking в оспорваната битка за гласовете на зрителите с Бебето и Палячи.

„Точно тази вечер съм с приятели на купон. А те мислят, че съм по жени. Много е сложно. Децата ми ме заподозряха, но им казах, че съм Змията и когато Борис Солтарийски свали маската, те оттеглиха подозренията си напълно“, сподели Жоро за трудността да се криеш от всички близо два месеца. Алекс Раева и AZIS успяха да разкрият актьора и затвърдиха детективските си способности.

Падна маската на Мозъка в „Маскираният певец“ (видео)

И този път най-мистериозното шоу в ефира предостави на зрителите истински емоции и много смях. В две битки маска срещу маска с изпълненията си се изправиха Макаронът и Хищницата, и Мозъкът, Бебето и Палячи.

С разнообразни предположения и много добро настроение Алекс Раева и AZIS, заедно с гост-детективите Стефания Колева и Юлиан Вергов, опитаха да разберат какво е значението на предметните улики, които донесоха всички участници. Сред тях зрителите видяха обувки, маска, очила, перлено колие и каишка за куче, а новите звезди, които бяха заподозрени са Елена Брусарска, Надя Петрова, Георги Низамов, Димитър Маринов, Крум, Мария Илиева.

Падна маската на Мозъка в „Маскираният певец“ (видео)

Феновете на предаването имаха удоволствието да видят цели двама от любимите си герои от предходния сезон на „Маскираният певец“. Под прожекторите излязоха Шапката и Принцесата, които свалиха маските непосредствено след изпълненията си. „Това е моят дебют, никога в живота си не съм пял на професионална сцена. Благодаря на „Маскираният певец“ за тази огромна чест“, каза развълнувано журналистът Антон Стефанов, който бе скрит зад маската на Шапката се превърна в същинска изненада за панела и зрителите.

Ослепителна в тежката и красива рокля на Принцесата беше Дара Екимова, която също успя напълно да заблуди следователите. „За мен беше чест и удоволствие да съм на тази сцена. Това е истинска сбъдната мечта“, разкри тя за емоцията да бъде част от шоуто след невероятното си изпълнение на „One Night Only” на Дженифър Хъдсън.

Падна маската на Мозъка в „Маскираният певец“ (видео)

„Тази вечер алибито ми е, че съм с другари на купон. Децата ме разконспирираха още на втория лайф. Благодаря на всички! Беше страхотно!“, сподели Георги Низамов.

Падна маската на Мозъка в „Маскираният певец“ (видео)

Следващата седмица зрителите ще видят нови артистични битки с останалите участници. Кой пръв ще свали маската? –  ще научите на 31 октомври от 20:00ч. по NOVA.

Източник и видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции