<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=73902" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Геро и Зуека ...

Падна първата маска в “Маскираният певец” (видео)

20 Септември 2020
0 7874

Падна първата маска в “Маскираният певец” по Нова тв.

Поли Генова беше първият участник, който напусна втория сезон на „Маскираният певец“. Обичаната певица умело влезе в ролята на Очите, успявайки да заблуди панела до последния момент. „Преживяването е страхотно, а костюмът е наистина специфичен – необходими са 15 минути за неговото обличане“, разказа певицата, която беше скрита в категорично обявения за „най-дружелюбен“ костюм. 

Падна първата маска в &#8220;Маскираният певец&#8221; (видео)

Три артистични битки отбелязаха втория лайв на най-мистериозното шоу в българския ефир. Вокалните двубои изправиха един срещу друг: Очите и Баба Яга; Булката и Плашилото; Златният, Ангелът и Светлината.

Сред предположенията на панела бяха включени нови звездни имена като Белослава, Мария Сапунджиева, Евтим Милошев, Златка Райкова, Дидо от Д2 и други. Към триото детективи се присъедини и ненадминатият имитатор и комик – Виктор Калев.

“Чувствам се като у дома!“, категоричен беше актьорът, който сподели своите смели предположения за маскираните изпълнители.  

Над 1,8 милиона зрители са гледали старта на новия сезон на “Маскираният певец”

Следващата седмица зрителите ще видят нови артистични битки с останалите седем участника. Кой пръв ще свали маската? –  ще научите на 26 септевмри от 20:00ч.

Източник: Нова тв

Видео: Нова тв

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции