Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Пак агресия в училище: Учителка замеря ученик с кошче за боклук (видео)
Пак агресия в училище: Учителка замеря ученик с кошче за боклук (видео)
Вземи EMBED
Loading the video...
06-12-19
добавено
58935
прегледа

Пореден случай на агресия в училище разбуни духовете - този път обаче идва от учителка. Става дума за преподавателка от Професионалната гимназия по туризъм и хранителни технологии "Никола Димов" в град Пирдоп. Тя е заснета да замеря ученик с кошчето за боклук по време на час, пише Dir.bg.

 

 

"Разбира се, това е абсолютно еднократен случай. Няма подобен друг инцидент в училището, случва се за първи път. След проверка установихме една неадекватна реакция на педагога да се справи със създадена ситуация в класната стая. След проучване стана ясно, че е резултат от ученическа провокация, което не е видно от клипчето поради неговата краткост и това малко изкривява обективната ситуация", коментира директорът на училището Павлина Ценова пред Нова тв.

 

По думите й учителката все още е в процедура по уточняване на казуса.

 

"Предприети са мерки. Тя има право на личен избор да напусне, но това ще бъде един доброволен акт и нейно лично решение. Колежката няма никакво право да проявява подобни форми на неадекватност. Не приемаме, че само учителката има вина, тя е била обект на провокация", коментира още Ценова.

 

 

Източник: Dir.bg

Видео: Нова Тв