<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38136" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бивш имам от ...

Пак агресия в училище: Учителка замеря ученик с кошче за боклук (видео)

12 Юни 2019
0 60047

Пореден случай на агресия в училище разбуни духовете – този път обаче идва от учителка. Става дума за преподавателка от Професионалната гимназия по туризъм и хранителни технологии "Никола Димов" в град Пирдоп. Тя е заснета да замеря ученик с кошчето за боклук по време на час, пише Dir.bg.

 

 

"Разбира се, това е абсолютно еднократен случай. Няма подобен друг инцидент в училището, случва се за първи път. След проверка установихме една неадекватна реакция на педагога да се справи със създадена ситуация в класната стая. След проучване стана ясно, че е резултат от ученическа провокация, което не е видно от клипчето поради неговата краткост и това малко изкривява обективната ситуация", коментира директорът на училището Павлина Ценова пред Нова тв.

 

По думите й учителката все още е в процедура по уточняване на казуса.

 

"Предприети са мерки. Тя има право на личен избор да напусне, но това ще бъде един доброволен акт и нейно лично решение. Колежката няма никакво право да проявява подобни форми на неадекватност. Не приемаме, че само учителката има вина, тя е била обект на провокация", коментира още Ценова.

 

 

Източник: Dir.bg

Видео: Нова Тв

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции